Ontdek verse eieren op camping 't Scharrelnest in Wijchen

Arnold  Molenaar

Op zoek naar een idyllische plek om te kamperen in het pittoreske Wijchen? Zoek niet verder! Camping 't Scharrelnest, gelegen aan de rand van het charmante dorp Wijchen, biedt niet alleen een rustige en ontspannen omgeving, maar ook een verrassend extraatje: een boerderijautomaat vol met verse eieren!

Locatie aan de rand van Wijchen

Nestel jezelf te midden van het rustgevende landschap aan de rand van Wijchen, waar de bekende Oosterweg leidt naar de bruisende stad Nijmegen. Hier, langs deze schilderachtige route, vind je het meest bekende boerderijapparaat van Wijchen, gevuld met overheerlijke verse eieren.

Locatie Camping 't Scharrelnest in Wijchen
Eieren van Camping 't Scharrelnest in Wijchen

Een uitgebreid assortiment eieren

Bij Camping 't Scharrelnest kun je terecht voor verse eieren in allerlei maten, van M tot en met XL. De eieren worden verpakt in handige doosjes van 10 stuks. Het boerderijapparaat accepteert contante betalingen, variërend van muntgeld tot briefjes van €10,-, maar je kunt ook gemakkelijk pinnen!

Ontdek meer op de website

Wil je meer weten over Camping 't Scharrelnest en alles wat deze prachtige locatie te bieden heeft? Neem dan een kijkje op hun website: www.scharrelnest.nl. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je verblijf te plannen en te genieten van alles wat deze gezellige camping te bieden heeft.

Dit artikel gaat over:

Wijchen, Oosterweg 263