Ontdek hoe LoWin werkt: Verbind boeren en ambachten met de gemeenschap

Arnold  Molenaar

Hier lees je hoe LoWin werkt en hoe het jou kan helpen om jouw boerderijwinkel of boerderijapparaat online te presenteren. Ontdek hoe LoWin jou kan helpen om jouw lokale producten onder de aandacht te brengen!

LoWin het boerenplatform

LoWin het boerenplatform van de toekomst

LoWin is een innovatief platform dat boeren en ambachten de mogelijkheid biedt om hun producten online te presenteren. Met LoWin kunnen ze hun boerderijwinkel of boerderijapparaat inclusief productassortiment in de spotlight zetten. Het is aan LoWin om die lokale producten onder de aandacht te brengen bij de bevolking, nieuwe inwoners of buitenstaanders.

Waarom LoWin?

Het opvallende uithangbord langs de weg is misschien traditioneel, maar het beperkt de vindbaarheid van lokale producten voor buitenstaanders. Met LoWin wordt jouw boerderijwinkel vindbaar via zoekmachines zoals Google, waardoor potentiële klanten eenvoudig kunnen ontdekken wat er lokaal te koop is. Via LoWin kunnen gebruikers in hun buurt specifiek zoeken naar lokale producten, die vervolgens op afstand worden gesorteerd.

Hoe werkt LoWin?

1. Registreren

Begin met het invullen van het registratieformulier op LoWin.

2. Winkel

Zodra je bent ingelogd, wordt je boerderijwinkel automatisch aangemaakt.

3. Informatie

Vul details in over je winkel, zoals openingstijden en omschrijving.

4. Producten

Voeg eenvoudig producten toe aan je winkel en je bent klaar om online te gaan!

LoWin zorgt ervoor dat de informatie over jouw boerderijwinkel wordt geïndexeerd door zoekmachines zoals Google of Bing. Als een gebruiker specifiek op zoek is naar jouw producten, zal LoWin jouw boerderijwinkel aanbevelen in de zoekresultaten.

Neem de Eerste Stap met LoWin

Of je nu een boer bent die zijn verse groenten wil verkopen of een ambachtsman met unieke handgemaakte producten, LoWin biedt jou een podium om jouw lokale producten te presenteren aan een breder publiek. Registreer je vandaag nog en maak jouw boerderijwinkel zichtbaar voor de wereld!

Registreren