Ontdek Kaasboerderij De Diervoort: Ambachtelijke Kaas en Meer!

Arnold  Molenaar
Locatie: Te midden van Overasseltse- en Hatertse vennen

Bij Kaasboerderij De Diervoort is er vakmanschap en liefde voor lokale producten. Gelegen in een idyllisch gebied te midden van de Overasseltse- en Hatertse vennen, biedt de boerderij een unieke ervaring voor liefhebbers van ambachtelijke kaas en meer.

Proef het Ambacht

In de kaasmakerij wordt op ambachtelijke wijze boerenkaas bereid, samen met een scala aan zuivelproducten zoals romige karnemelk, zijdezachte yoghurt en verrukkelijke vanillevla. Alle producten zijn gemaakt van verse melk, met een rijke smaak die alleen ambachtelijkheid kan bieden.

Kaasmakerij de Diervoort
Boerderij winkel de Diervoort

Van Boerderij tot Winkel

Als een toegewijde landwinkel streven ze naar een korte, transparante keten waarbij lokale boeren en producenten worden ondersteund. Naast hun eigen kaas en zuivel bieden ze een selectie regionale kwaliteitsproducten aan, waaronder honing, vers vlees, bakmeel en scharreleieren.

Cadeaupakketten op Maat

Laat ze je helpen bij het samenstellen van het perfecte cadeaupakket. Kies uit een breed scala aan lokale producten en ambachtelijke lekkernijen, waaronder hun heerlijke boerenkaas, die ze vacuüm verpakken om versheid te garanderen.

Cadeaupakket
Overasseltse- en Hatertse vennen

Natuurlijke Pracht en Boerderijplezier

Geniet van een dagje uit in de natuurlijke pracht van de Overasseltse- en Hatertse vennen en breng een bezoek aan onze boerderij. Terwijl u van de omgeving geniet, krijgt u de kans om onze gelukkige koeien te ontmoeten die grazen naast de parkeerplaats achter de boerderijwinkel.

Kom en ontdek het ambacht en de charme van Kaasboerderij De Diervoort, waar elke hap een verhaal vertelt en elke ontmoeting een ervaring is.

Dit artikel gaat over:

Wijchen, Staddijk 17