De veelzijdige transformatie van Boerderij Bij de 3 Linden

Arnold  Molenaar

Welkom bij Boerderij Bij de 3 Linden, waar de rijke geschiedenis van een echt boerenbedrijf samensmelt met recreatieve gastvrijheid. Sinds 1950 wordt deze familieboerderij gerund door de familie Arts, ooit een gemengd bedrijf met varkens, kippen en akkerbouw. Nu staat de derde generatie aan het roer en heeft de boerderij een indrukwekkende transformatie ondergaan.

Minicamping Bij de 3 Linden

Van een traditioneel boerenbedrijf is Boerderij Bij de 3 Linden geëvolueerd naar een veelzijdige recreatiebestemming. Hoewel de agrarische wortels nog steeds zichtbaar zijn, biedt de boerderij nu ook een scala aan verblijfsmogelijkheden voor gasten van alle leeftijden en gezelschappen.

Minicamping Bij de 3 Linden

Op de minicamping, die sinds 2007 gasten verwelkomt, geniet u van een rustig verblijf midden in de natuur. Sinds 2017 is daar een vakantieboerderij bijgekomen, inclusief groepsaccommodatie en Bed & Breakfast. Van tweepersoonskamers met eigen badkamer tot budgetkamers voor vier personen, er is voor elk wat wils. Ook grote groepen zijn welkom dankzij het ruime groepsverblijf dat plaats biedt aan dertig personen.

Boerderijautomaat Bij de 3 Linden

Verse oogst van de boerderij

Naast de accommodaties biedt boerderij Bij de 3 Linden een boerderijautomaat gevuld met verse kwaliteitsproducten zoals groenten en fruit. Voor grotere afnemers is er ook een boerderijwinkel beschikbaar, waar kwaliteitsproducten rechtstreeks van het land worden aangeboden.

Haal lokale producten uit het boerderijautomaat van boerderij Bij de 3 Linden en begin vervolgens aan een boswandeling door het nabijgelegen bosgebied van Hatertse en Overasseltse Vennen. Dit uitgestrekte bosgebied beslaat maar liefst uit 520 hectaren en biedt de perfecte gelegenheid voor een ontspannende boswandeling.

Dit artikel gaat over:

Niftrik, Geitweg 2